20110818

Eine neue lista

Blodstenslägenheten är halvtom och halvstädad. Den är sig inte lik och kommer aldrig mer att vara det heller, och ändå luktar det hemma varje gång jag kommer dit. Det känns sorgligt. Jag tycker inte alls om att flytta.

Saker som jag tycker bättre om:
  • Gula kjolar
  • Arga fåglar
  • Skeptiska fåglar
  • U-svängar inslagna i folie
  • Söffor

4 kommentarer:

  1. Jan Stenmak är ett GENI!
    Du verkar annars gilla fåglar. Jag letar efter en fågel som kan hänga på en krok i taket, tips?!

    SvaraRadera
  2. U-svängar inslagna i folie??

    Ps. om du inte hittat hyresgäst så vet jag några snälla! men det har du nog gjort gissar jag :)

    ps 2. tittade på första avsnittet av star trek tng idag. blev lite.. överraskad. jag har nog sett senare säsonger än första. men jag ska fortsätta titta, nu när jag är förberedd på den något åttiotalsaktiga stämningen! :)

    SvaraRadera
  3. Linnea: Det är han! Visst är jag väldans förtjust i fåglar. Jag skulle starkt rekommendera en papegoja, särskilt om du lär den prata. Annars är ju albatrossen väldigt ståtlig. Om det är en fågel som inte bajsar fullt lika mycket som en levande så föreslår jag en arg sådan: http://craziestgadgets.com/2010/11/01/angry-birds-plush-toys/

    Maria: Jag försökte hitta en bild, men gick bet... :/ Hyresgäst har jag redan hittat, och imorgon flyttar de in. Det verkar i skrivande stund högst osannolikt att jag har städat klart tills dess... Och sist och inte minst: Star trek! Det glädjer mitt gamla hjärta att du börjat kolla! Åttiotalet kommer som tur är att gå över. =)

    SvaraRadera
  4. Emma! Tack för din kommentar! Alltid kul att höra att man är på rätt spår :-)
    Nu ska jag skriva ett nytt inlägg, om just min söffa.

    SvaraRadera

Pages